Skriv din beskrivning här!

Mobilinlägg

Hejsan!!
Sitter här i mitt rum och lyssnar på när min mamma pratar med min syster i telefon haha.. Detta sommarlovet har nog varit det värsta någonsin! Väntan är enorm och jag orkar inte med vädret mer är så uttråkad..
Hur har er sommar varit hittils?

(bjuder på denna bilden)


Jun. 28, 2013


Väla

Hej!
Kom nyss hem efter att ha spenderat en lång dag på väla med min kompis. Fick med mig lite kläder hem. Ett linne, en blus och en t-shirt.
Jag orkade inte ta outfit bild innan men tog nyss bilder på kläderna jag köpte så det ska ni få se.
(jag är en usel fotograf så att ni vet...)
Allt här är från Zara.:)

Kan Inte sova..:(

Jag ligger här och vrider och vänder på mig och försöker sova men det går inte alls bra för mig..
Istället så tar jag och bloggar lite eftersom det inte blivit mycket bloggande senaste dagarna.
Innan beställde jag ett par supersnygga shorts från Melba här får ni en liten bild på dem. (bilden tog jag från Kenzas.se) 
 
 



22-06-2013

hejsan.
ligger i vardagsrummet med ett stort fett täcke över mig för jag fryser ihjäl. Det regnar och blåser ute.
Jag tycker det är så tråkigt att nu på sommaren att det ska vara sånt här tråkigt väder. Man kan liksom göra
så mycket mer när det är varmt och skönt utomhus + man blir så mycket piggare också. 
Detta får mig bara att längta mer och mer till resan som känns som att det är 10 år kvar hahah..
 
Hade alla kul igår? jag hade det iallafall ahhaa:D

outfit

vi ska snart ge oss av mot min syster. Det ska bli så kul att få träffa henne igen. Men tänkte att jag skulle lägga upp en bild på outfiten snabbt innan jag drar.
 
 

Midsommar

GLAD MIDSOMMAR!!
 
tänk att det redan är midsommar, känns som det var igår det var när jag var ute med mina vänner på midsommar förra året. Tiden går så himla fort asså..
Idag ska jag åka till min syster (det blev inget med att åka till min kusin idag) så ska vi hänga där. Det kommer bli kul, det är alltid kul med henne hahahha.
Vad ska ni hitta på idag då? :)

Natti natti

Imorgon ska vi åka till min kusin i Ängelholm. Men först ska vi åka iväg och shoppa lite bebiskläder för min
kusin har nyligen fått en liten dotter så vi bestämde oss för att köpa present till henne.
 
Detta blir mitt första godnatt inlägg jag skriver, det är inte ofta jag orkar blogga såhär sent men denna gången
gör jag det:) GODNATT ALLIHOPA OCH SOOOOOOV GOOOTTT:)
 
bjuder på denna halvårsgamla bilden ahhahaha:)
 

Home

 
Hejsan! 
Mobilbloggar just nu (orkar inte hämta datorn).I alla fall så kom jag hem för ungefär en halvtimme sedan och nu sitter jag här och kollar på teen wolf. Jag har fått hem mina vagabond skor från Nelly. Jag vet inte om jag ska behålla dem, de är sjukt snygga men fick betala 1000 kr för dem vilket gör mig lite osäker på ifall jag ska behålla dem.
 
 

Outfit

 
 
 Hej.. igen... haha
Jag ska gå ut en sväng med en vän, solen började titta fram nu.. eller så har den hela tiden varit där och jag har suttit inne och trott att det var dåligt väder. Men det regnade faktiskt i morse så hahah:)
Tog och fotade på min outfit jag har på mig idag. Jag fotar inne för jag tycker det är jobbigt att ta med mig kameran ut.
 
Linne från gina tricot / shorts från Zara
 PS: mittenbilden blev ganska dålig..

20-06-2013

 
 
Heejj!!
 
Ligger här och ruttnar i min ensamhet. Jag har så himla tråkigt att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Vädret är hemskt här i Perstorp vilket gör att man inte orkar göra någonting alls. Jag jobbar inte, jag går inte i skolan för jag har sommarlov. Borde ha skaffat mig ett sommarjobb hahaha... Jag vill bara åka iväg nuuu!
 
 
när jag såg denna bilden så skratta jag seriöst ihjäl mig. Det hade varit ganska kul om man hade gjort det eller vad tycker ni?
 

Frukost

 
 
Sitter här i vardagsrummet och tittar på the hills samtidigt som jag äter min frukost. Jag hade planerat
 att dra till stranden för det stod att det skulle bli runt 27 grader men det är inte ens det...
Ska snart ta och städa mitt rum lite, det är just nu helt kaos.
bjuder på denna bilden:)
 

Washington heights

Hejsan, tänkte att jag skulle skriva en liten snabbis:) 
Sitter här i vardagsrummet med min mor och kollar på MTV, vi tittar på Washington Heights. Den är
ganska bra.
 
Förresten så har jag letat hur läääänge som helst efter ett Jack Daniels linne guuud vill verkligen ha ett och jag undrar om någon av er har någon aning om vart jag kan hitta det? 
Min kompis är utomlands och hon sa att om hon har pengar över innan hon åker så skulle hon fixa ett till mig så jag hoppas hon kan hahah har nämligen letat efter ett hur länge som helst!!:/ 
 
här har ni en bild på linnet. Hur coolt som helst och det kommer vara ganska skönt att ha det på sig när jag åker
utomlands.
 

Pretty little liars

Jag kom nyss på en sak.. nämligen att ett avsnitt av Pretty little liars kommit ut idag.
Jag ääälskar den serien helt seriöst så grym. Jag tänkte ta och titta på det haha (Tråkigt inlägg jag vet)
så medans jag gör det så får ni ha det så bra puss hejjjj:)
 
 

Vagabond

God morgon allihopa!
 
vaknade för inte så länge sedan och snart ska jag äta lite frukost.
Ville bara visa er skorna jag beställde igår!!:)
 
Vagabond / Dawn från Nelly.com. De tog slut i min storlek (37) ett tag men nu har de kommit in igen. Hur lycklig som helst haha. De är också väldigt sköna att gå i enligt min syster. Hon har nämligen likadana i bruna.
Ha det så bra:))
 
 

33 days to go

Ni förstår seriöst inte hur mycket jag längtar tills vi åker till Albanien och därefter till Kosovo. Jag orkar inte vara hemma mer haha, helt uttråkad. Det kommer bli så himla kul att åka iväg och jag är så taaggaad!!
Vi ska bo precis vid stranden så det är bara till att gå ut så är man typ där. Gud vad jag ska steekaa:)
Ska ni åka någonstans i sommar?
 

Rebecca Stella for nelly

fick nyss hem denna tröjan från Nelly. Såg att den vita är helt slutsåld men om ni vill ha den så finns den även i svart. Tröjan och shortsen är separata plagg så att ni vet:)
Tycker den är riktigt snygg och passar perfekt nu till sommaren, och jag älskar att man får hem sina kläder från Nelly på ungefär två dagar.

She's not me

Sitter här och lyssnar på she's not me (pt2) av Zara Larsson. Hon är så hiiimmla duktig!!
Samtidigt som jag gör det håller jag på att titta på ett par vagabond skor och jag vet inte om jag borde köpa dem. De är så himla fina och min syster har ett par likadana fast i en annan färg och dem är väldigt sköna att gå i. Jag tycker bara dem är lite dyra med jag funderar på att klicka hem dem ändå. Ska lägga upp bild så snart som möjligt:)
 
 

SOL

 
hejsan!
 
ligger i mina föräldrars extremt sköna säng och läser igenom olika bloggar och kollar på kläder jag ska köpa innan vi åker. 
Jag vet att det är tradigt att läsa mina inlägg och ni skulle föredra med outfit bilder, men nu är det såhär att jag har pyjamas på mig och har inte haft något speciellt på mig sen skolavslutningen så tro mig det är inget intressant med dessa kläderna. Nu känner jag mig riktigt tråkig som skriver detta och jag ska sluta nu för ja.....
Ville bara säga att det är fint väder idag, jag och min syster tänkte gå till badet och sola men solen skiner inte tillräckligt mycket. 
Ha det så bra och förlåt för det extremt tråkiga inlägget som ni förmodligen redan slutat läsa.
Bild från spexdagen. (röker inte på på riktigt)

get my shit together

It's time to get my shit together!!
 
Jag måste börja göra lite vettigare saker. Det går inte att bara sitta hemma och titta på serier/filmer hela tiden som jag gör så jag bestämde mig för att ta på mig träningskläderna och bege mig ut i skogen och springa. Jag har nu duschat och är ren och fräsch igen.
Jag har börjat läsa en bok den heter efter nattens regn och är skriven av min favorit författare Nora Roberts. Jag ska göra detta sommarlovet till ett av mina bästa sommarlov för när jag börjar gymnasiet har jag inte tid med att strunta i plugget och göra massa annat istället. Det är nu livet börjar och det är nu jag ska get my shit together.
 

weeehoo

snart snart snart..... snart åker vi iväg jag min mor och min far (kanske min bror också) iväg till först Albanien där vi ska vara i runt en vecka sedan åker vi vidare till Kosovo där jag får träffa i princip hela min släkt. Jag har väntat hur länge som helst och nu, en månad kvar. Ja jag vet det är ett tag kvar men för inte så längesedan var det tre månader kvar och nu har det gått två och nu är det bara en månad kvar. Ni anar inte hur mycket jag längtar!!
 
Jag och min kära syster ska kanske kaanske åka utomlands tillsammans innan jag åker iväg. Vi har inte bestämt oss än för vart vi ska åka eller när men förhoppningsvis så kommer vi iväg haha:))
 

Avslutning

 
 
det var några av alla tusentals bilder vi tog. Hoppas att jag inte tråka ut någon med alla dessa bilder hahah:)
 
 
 
 
 

Pictures

 
 
detta är bilder från spexdagen och lärarmiddagen. Bilder från avslutningen kommer snart:)
 
 
 
 
 
 

Done

Hejsan!
 
Jag vet att jag inte har bloggat på ett ganska bra tag men jag har bestämt mig att jag nu ska ta tag i det och börja blogga på riktigt.
I tisdags så hade jag skolavslutning. Jag slutade nämligen nian, det känns inte riktigt som att jag har gjort det, känner inte någon skillnad. Jag kommer verkligen sakna varenda en av alla niorna som jag varit med sen första dagen jag började skolan. Dessa fyra åren med dessa underbara människorna har varit helt fantastiska och jag kommer sakna allt detta, alla saker vi gjorde tillsammans, lektionerna hahaha.... det har varit riktigt roligt. Ni ska få se några bilder från spexdagen, lärarmiddagen och avslutningen jag ska bara överföra bilder från min kamera till datorn. Ha det bra sålänge:)